ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Για τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος. Το waterpurity.gr εγγυάται ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ορθή αντικατάσταση εντός εγγύησης. Τυχόν μεταφορικά έξοδα των προϊόντων εντός εγγύησης επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους από το κατασκευαστή επιπλέον πριν την κάθε αποστολή πραγματοποιούνται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και από την εταιρία μας ώστε να πιστοποιηθεί η ποιότητα των προϊόντων.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από το τεχνικό τμήμα ότι το προϊόν που έχει αποσταλεί φέρει κάποιο ελάττωμά από το κατασκευαστή παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας και ισχύουν τα παρακάτω:

 • Η εγγύηση που καλύπτει το εκάστοτε προϊόν έχει ισχύ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όπως αυτό ορίζεται από το κατασκευαστή και αναφέρεται ρητώς στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
 • Κατά την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί και όλα τα έγραφα που συνόδευαν την αποστολή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο, Έντυπα οδηγιών, κ.ο.κ).
 • Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται είτε με παράδοση στο κατάστημα μας είτε κατόπιν συνεννοήσεως με την μεταφορική εταιρία courier που σας εξυπηρέτησε αρχικώς.
 • Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελίας του προϊόντος.  

Δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη

Ο  καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν και να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων εφόσον μας κοινοποιηθεί τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της εταιρίας και γραπτώς. Για την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 • Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του εκάστοτε προϊόντος θα πρέπει προηγουμένως ο πελάτης να έχει προβεί σε πλήρη εξόφληση του ποσού.
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα να μην έχει χρησιμοποιηθεί και έχει την αρχική του συσκευασία ανέπαφη και σφραγισμένη ( κουτί, αφρολέξ κλπ.)  με όλα τα περιεχόμενα της( έντυπα οδηγιών, φυλλάδια, βίδες κλπ.).
 • Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του εκάστοτε προϊόντος θα πρέπει  να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.
 • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο ο πελάτης οφείλει να το επιστρέψει, στην αρχική του κατάσταση μαζί με το προϊόν. Σε διαφορετική περίπτωση  η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το ποσό επιστροφής.
 • Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται είτε με παράδοση στο κατάστημα μας είτε κατόπιν συνεννοήσεως με την μεταφορική εταιρία courier που σας εξυπηρέτησε αρχικώς.
 • Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής του προϊόντος. 
 • Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος και πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις θα επιστραφεί στο πελάτη το χρηματικό ποσό του προϊόντος με κατάθεση στο λογαριασμό που θα μας υποδείξει.
 • Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που η εταιρία θα παραλάβει το προϊόν και θα αποδεχτεί την επιστροφή.

Αλλαγή προϊόντων

Ως αλλαγή προϊόντος, εννοούμε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλον προϊόν.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2810322222 και να μας ενημερώσετε για την αλλαγή ώστε να σας δώσουμε τις οδηγίες για την διαδικασία. Χωρίς ενημέρωση μας δεν γίνονται δεκτές αλλαγές.
Εάν χρειαστεί να κάνετε αλλαγή του προϊόντος τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.
Το ελάχιστο κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι 10 ευρώ για την Ελλάδα.
Για να αλλάξετε τα προϊόντα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το δέμα, προκειμένου να παραλάβει τα προς αλλαγή προϊόντα με τα έξοδα να επιβαρύνουν εσάς 
Αν κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί σας την αντικατάσταση του με κάποιο άλλο.. Αν η αλλαγή γίνεται, κατόπιν συμφωνίας, με ακριβότερο προϊόν, πληρώνετε την διαφορά και το νέο κόστος αντικαταβολής. Για να αποφύγετε την αντικαταβολή, θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση της διαφοράς στην τράπεζα ή σε αγορά με πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση αλλαγής, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στη συσκευασία τους σε άριστη κατάσταση και θα πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.
Σε περίπτωση που έχουμε εκτελέσει λάθος την παραγγελία σας (λάθος προϊόν, τίμημα κτλ), οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2810233355 ή Email: return@waterpurity.gr

**Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει ή και να καταργήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας νέους όρους στην σελίδα της οποιαδήποτε στιγμή.

***Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των μεταφορικών.

****Οι επιστροφές που πραγματοποιούνται χωρίς την ενημέρωση της εταιρίας δεν γίνονται αποδεκτές.