Όροι Χρήσης

Πίνακας Περιεχομένων:
1. Εισαγωγικά
2. Τυχόν τροποποιήσεις- μεταβολές
3. Υπηρεσίες ιστοσελίδας– ηλεκτρονικού καταστήματος
Α. Προβολή προϊόντων και παροχή πληροφοριών
Β. Διαδικασία αγοράς μέσω της ιστοσελίδας 
4. Αποστολή - παράδοση προϊόντων
5. Τρόποι πληρωμής
6. Αποκλειστική Ευθύνη Καταναλωτή
7. Περιορισμός Ευθύνης
8. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
9. Πολιτική Προστασίας – Απορρήτου - Προστασία προσωπικών δεδομένων
10. Πολιτική Cookies


1. Εισαγωγικά
Η www.waterpurity.gr είναι η ιστοσελίδα - «Ηλεκτρονικό Κατάστημα», με την οποία εκτίθενται και διατίθενται προϊόντα μέσω του Διαδικτύου, η οποία ανήκει στην ελληνική επιχείρηση με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71410 και εκπροσωπείται νόμιμα με Α.Φ.Μ. 059288845 Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας www.waterpurity.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2810 322222 (εφεξής «Waterpurity»).
Οι παρόντες Όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και αγοράς των προϊόντων/υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (εφεξής οι «Όροι και προϋποθέσεις Χρήσης»), εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με ηλεκτρονική διεύθυνση www.waterpurity.gr Η χρήση του ιστότοπου μας συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας και να απέχει από κάθε συναλλαγή με αυτό, άλλως θεωρείται ως τεκμήριο ότι έχει αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας.
Πριν περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης και σας ζητάμε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

2. Τυχόν τροποποιήσεις- μεταβολές
Η waterpurity.gr δικαιούται σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί ή να ανανεώνει ή να μεταβάλλει μονομερώς τους παρόντες Όρους Χρήσης και προϋποθέσεις κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ή όταν η μεταβολή επιβάλλεται από το νόμο, πάντα στα πλαίσια των συναλλακτικών ηθών και των ορίων που θέτει ο νόμος.
Οι τυχόν τροποποιήσεις καθώς και οποιαδήποτε αλλαγή, προσθήκη ή διαγραφή στους όρους, μέσω της ιστοσελίδας μας τίθενται σε άμεση ισχύ από την γνωστοποίηση τους, δηλαδή την ημερομηνία ανάρτησης τους στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας μεταβολής ή τροποποίησης λογίζεται ως αποδοχή των Όρων Χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.
Η waterpurity.gr διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει, καταργήσει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένου και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, της προβολής τους με φωτογραφία ή της περιγραφής τους. Σημειώνεται ότι τυχόν τροποποίηση των παρόντων Όρων Χρήσης δεν δεσμεύει τυχόν παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πριν την έναρξη ισχύος των μεταβολών.
Σας ενημερώνουμε ότι η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας από εσάς και οποιαδήποτε συναλλαγή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

3. Υπηρεσίες ιστοσελίδας– ηλεκτρονικού καταστήματος

Α. Προβολή προϊόντων και παροχή πληροφοριών
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα που παρέχονται από την παρούσα ιστοσελίδα αποδεικνύονται με έγγραφα, είναι πλήρεις, αληθείς, πιστοποιημένες και έγκυρες, αφενός μεν για αυτές που αναφέρονται στην ταυτότητά μας, αφετέρου για αυτές που αναφέρονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες από την ιστοσελίδα μας. Οι πληροφορίες αυτές τελούν υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία είναι απρόβλεπτα ή προέκυψαν ακούσια ή λόγω ανωτέρας βίας.

Β. Διαδικασία αγοράς μέσω της ιστοσελίδας

1. Παραγγελία– Επιβεβαίωση Παραγγελίας - Ολοκλήρωση
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης ή ως χρήστης με λογαριασμό. Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας το σύστημα θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πολύ απλή διαδικασία της παραγγελίας. Με την αγορά σας τα στοιχεία σας δεν αποθηκεύονται για καμία μελλοντική χρήση (εκτός των στοιχείων που αφορούν την φορολογική αρχή). Για να τελειώσει η παραγγελία σας πρέπει να επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και να αποδεχθείτε τους παρόντες όρους.
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας και παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. και αφορούν τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας, ενώ διατηρείται από εμάς το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών αυτών.Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει δυνατότητα να αποφασίσετε αν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο. 
Τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής εφόσον προκύπτουν προστίθενται στο τελικό ποσό πληρωμής και αναγράφονται στην φόρμα παραγγελίας.
Σε κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, αποστέλλεται ένα μήνυμα στον λογαριασμό του email που μας έχετε δώσει, το οποίο μεταξύ άλλων θα σας γνωστοποιεί για την παραγγελία σας, τα προϊόντα, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, τον τρόπο πληρωμής, το ποσό και ότι άλλο αφορά την παραγγελία σας.

2. Ακύρωση Παραγγελίας- Προϋποθέσεις επιστροφής
Είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελίας σας πριν ολοκληρωθεί με επιλογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας αλλά και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (πάντα όμως πριν την αποστολή της παραγγελίας σας σε εμάς ή την παραλαβή των προϊόντων) με τηλεφωνική επικοινωνία στο σταθερό τηλέφωνο 2810322222. 
Σε περίπτωση που τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που έχετε δηλώσει και δεν υπάρχει κάποιο άτομο να τα παραλάβει, τότε ο διανομέας θα αφήσει σχετικό σημείωμα που θα σας προτρέπει να απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρία. Αν δεν ανταποκριθείτε στην ειδοποίηση αυτή εντός 5 εργασίμων ημερών το δέμα θα επιστραφεί στο κατάστημα μας. Συνιστούμε να επιλέγετε διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει τα προϊόντα (π.χ. οικία ή εργασιακός χώρος). Άρνηση παραλαβής από μέρους σας κατά την παράδοση των προϊόντων μας, ισοδυναμεί με το δικαίωμα υπαναχώρησης.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση, δηλαδή να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, έχετε στη διάθεσή σας προθεσμία δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την αγορά που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, οφείλετε πριν από τη λήξη της προθεσμίας ασκήσεως του, να μας ενημερώσετε για την τυχόν απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την Σύμβαση πώλησης που έχουμε συνάψει, με μια ξεκάθαρη δήλωσή σας την οποία θα αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο return@waterpurity.gr
Σε περίπτωση υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, επιστρέφετε χωρίς καθυστέρηση (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο παρόν) το προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε επιβαρυνόμενος με τα έξοδα αποστολής.
Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση δηλαδή όπως πριν την πώληση του, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας έντυπα οδηγιών, διακοσμητικά, βίδες κ.λπ. 
Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνετε εσείς, εκτός και αν πρόκειται για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που σας έχουμε αποστείλει εμείς, οπότε το κόστος της επιστροφής το καλύπτουμε εμείς. Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή θα πρέπει να αποστέλλετε το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο) του προσώπου που το αγόρασε και του οποίου τα στοιχεία αναγράφονται στο παραστατικό αγοράς, ενώ σε αγορά με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος από το τραπεζικό τερματικό. Το προϊόν που επιστρέφεται, θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.
Για όσα προϊόντα αγοράστηκαν με πιστωτική η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω της τράπεζας με την μέθοδο του αντιλογισμού. Προϊόν που έχει πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. βρυσάκι κ.τ.λ.) θα πρέπει να επιστραφεί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά βαρύνεστε με την αξία του δώρου.
Εάν υπαναχωρήσετε από κάποια αγορά σας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, εκτός των εξόδων παράδοσης (σύνολο των μεταφορικών εξόδων της συναλλαγής μας και το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς).
Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την υπαναχώρηση σας.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό τον οποίο θα γνωστοποιήσετε στην ιστοσελίδα μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης.
Έχουμε δικαίωμα να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας έως ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά από την αγορά των οποίων υπαναχωρείτε στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.
Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εμάς.
Στην περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, έχει χρησιμοποιηθεί και έχει καταστραφεί η συσκευασία του, επιστρέφεται στον αγοραστή με μεταφορικά έξοδα που επιβαρύνουν τον ίδιο.

4. Αλλαγή προϊόντων 
Ως αλλαγή προϊόντος, εννοούμε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλον προϊόν.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2810322222 και να μας ενημερώσετε για την αλλαγή ώστε να σας δώσουμε τις οδηγίες για την διαδικασία. Χωρίς ενημέρωση μας δεν γίνονται δεκτές αλλαγές.
Εάν χρειαστεί να κάνετε αλλαγή του προϊόντος τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.
Το ελάχιστο κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι 10 ευρώ για την Ελλάδα.
Για να αλλάξετε τα προϊόντα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το δέμα, προκειμένου να παραλάβει τα προς αλλαγή προϊόντα με τα έξοδα να επιβαρύνουν εσάς 
Αν κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί σας την αντικατάσταση του με κάποιο άλλο.. Αν η αλλαγή γίνεται, κατόπιν συμφωνίας, με ακριβότερο προϊόν, πληρώνετε την διαφορά και το νέο κόστος αντικαταβολής. Για να αποφύγετε την αντικαταβολή, θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση της διαφοράς στην τράπεζα ή σε αγορά με πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση αλλαγής, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στη συσκευασία τους σε άριστη κατάσταση και θα πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς.
Σε περίπτωση που έχουμε εκτελέσει λάθος την παραγγελία σας (λάθος προϊόν, τίμημα κτλ), οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2810233355 ή Email: return@waterpurity.gr

5. Εγγύηση Προϊόντων
Για τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας ισχύει η εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος. Το waterpurity.gr εγγυάται ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ορθή αντικατάσταση εντός εγγύησης. Τυχόν μεταφορικά έξοδα των προϊόντων εντός εγγύησης επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

4. Αποστολή - παράδοση προϊόντων

1. Αποστολές Προϊόντων - Έξοδα αποστολής
Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν ποιοτικού ελέγχου τους. Αν κατά τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων και κατά την διαδικασία συσκευασίας τους προς αποστολή, αντιληφθούμε ότι κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό δεν σας αποστέλλεται μέχρι να αντικατασταθεί, με παράλληλη ενημέρωση σας σχετικά με την τυχόν καθυστέρηση της αποστολής και του λόγου αυτής. Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τα οποία προστίθενται στο τελικό ποσό πληρωμής και αναγράφονται στην τελική φόρμα παραγγελίας.

2. Χρόνος παράδοσης - Τόπος και ώρες παράδοσης.
Τα προϊόντα παραδίδονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών στον τόπο παράδοσης που μας έχετε δώσει, ενώ στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσει η παράδοση τους από 1 έως 3 ημέρες παραπάνω. Οι ημέρες παράδοσης των προϊόντων σας είναι καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00-18:00 ενώ ενδέχεται να τροποποιούνται από τα ωράρια λειτουργίας της Μεταφορικής επιχείρησης που αναλαμβάνει την μεταφορά των προϊόντων.
Το ανωτέρω χρονικό όριο των παραδόσεων δεν ισχύει σε περιόδους δυσμενών καιρικών συνθηκών, λόγω απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας. Στις ανωτέρω περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης του προϊόντος 
Σε περίπτωση καθυστέρησης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά σταθερό τηλέφωνο 2810322222, ή, στο email support@waterpurity.gr, για να δηλώσετε την υπαναχώρησή σας από την παραγγελία ή μέρος αυτής.

5. Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα
Δεχόμαστε όλες τις πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard.

2. Πληρωμή με Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας
Πληρώνετε τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, και συγκεκριμένα πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας και τα έξοδα μεταφοράς / αντικαταβολής.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας και τα έξοδα που προκύπτουν (έξοδα μεταφοράς), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Παρακαλείστε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας κατά την κατάθεση του ποσού.

4. Ασφάλεια
Η ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει με κανέναν τρόπο στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας και δεν διαχειρίζεται τις προσωπικές πληροφορίες σας, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών και αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών. Όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

6. Αποκλειστική Ευθύνη Καταναλωτή

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση της ιστοσελίδας μας και υποχρεούστε να απέχετε από κάθε παράνομη πράξη.
Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας για δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ανήθικο, χυδαίο, άσεμνο, ενισχύει ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο.
Επιπλέον απαγορεύεται οποιαδήποτε πρόσβαση ή απόπειρα πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που διακινούνται μέσω της ιστοσελίδας μας και για τα οποία δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον απαγορεύεται η οποιαδήποτε προώθηση ή παραγωγή προϊόντος που να ανταγωνίζεται τα προβαλλόμενα από εμάς προϊόντα.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Η ιστοσελίδα μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής. Επίσης η ιστοσελίδα μας ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και συγκεκριμένα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες.
Επίσης η ιστοσελίδα μας ουδεμία ευθύνη αστική, ποινική, ή άλλως φέρει έναντι υμών ή/και οποιουδήποτε τρίτου έλκει δικαιώματα από εσάς, ενώ δεν έχει καμία ευθύνη για όποιες έμμεσες εδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή ποινές ή διαφυγόντα κέρδη ή απώλεια περιουσίας οφειλόμενη σε τεχνικά κολλήματα, βλάβες και δυσλειτουργίες του Διαδικτύου και της ιστοσελίδας και σε ενέργειες τρίτων για τις οποίες η ιστοσελίδα μας δεν παρέχει εγγυήσεις και δεν φέρει υποχρέωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν.
Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία σας με τρίτους που διαφημίζουν προϊόντα παράνομα μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας μας και για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ σας σχέση.
Ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους (Links) σε άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων και διαχειρίζονται τρίτοι, οπότε και αυτοί οι τρίτοι ευθύνονται για το περιεχόμενο τους καθώς και για τα προσωπικά σας δεδομένα που ενδέχεται να τους γνωστοποιήσετε και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η επιχείρηση μας.

8. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης μας - συστήματα επεξεργασίας νερού Μιχαήλ Κουτάντου με έδρα το Ηράκλειο, Κρήτης, οδός Βελισσαρίου αρ. 1 και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταπώληση, μέρος ή του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας για κανέναν σκοπό, πλην της αυστηρά προσωπικής χρήσης, εκτός και αν η ιστοσελίδα μας προβεί εγγράφως σε συναίνεση της.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση των ονομάτων, των εικόνων των λογότυπων και των διακριτικών γνωρισμάτων, προϊόντων ή υπηρεσιών που σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ιστοσελίδας μας και προστατεύονται σύμφωνα με το Ν.2121/1993 «περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων» ενώ σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

9. Πολιτική Προστασίας – Απορρήτου - Προστασία προσωπικών δεδομένων

Ο σεβασμός των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν είναι μόνο νομική μας υποχρέωση, αλλά και ηθική μας υποχρέωση και διέπεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και είναι σύμφωνη με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γνωστό ως GDPR και της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. 
Ο ιστότοπος www.waterpurity.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και διαχειρίζεται η εταιρία με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71410 και εκπροσωπείται νόμιμα με Α.Φ.Μ. 059288845 Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας www.waterpurity.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2810 322222. Οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος μας και τη χρήση των δεδομένων αυτών από την ιστοσελίδα μας www.waterpurity.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Οι παρακάτω αναφερόμενοι όροι εφαρμόζονται κατά την χρήση της ιστοσελίδας μας με εμπορικό σήμα και με διεύθυνση www.waterpurity.gr. Ενημερώνουμε ότι κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε ως επισκέπτης, είτε ως πελάτης ανάλογα αν επισκέπτεται μόνο την ιστοσελίδα μας ή αν προβαίνει σε παραγγελία, θα πρέπει και θεωρείται από εμάς ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα χωρίς καμία εξαίρεση τους όρους, ενώ οποιοσδήποτε χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από την επίσκεψη και από κάθε συναλλαγή ή χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. 
Η waterpurity.gr συμμορφώνεται προς το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων με αρ. 2016/679/ΕΕ, το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό δίκαιο και τις διατάξεις του Ν.2251/1994, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, του Ν. 2472/1997, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 Ν. 2819/2000 και οδηγίες με αρ. 95/46/ΕΚ και 97/66ΕΚ.
Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως βασικούς σκοπούς:
1. την ορθή και αποτελεσματική πραγματοποίηση των παραγγελιών - συναλλαγών των πελατών με την επιχείρηση μας 
2. την ενημέρωση μας αναφορικά με τις απαιτήσεις των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος
Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται κατόπιν συναίνεσης σας και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας.
Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας πραγματοποιείται ανώνυμα (χωρίς δηλαδή να αποκαλύπτεται οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που να σας ταυτοποιεί).
Τα στοιχεία που σχετίζονται με εσάς τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και καταγράφονται, είναι τα ακόλουθα:
η διεύθυνση IP σας, τα στοιχεία της συσκευής που χρησιμοποιείτε (λειτουργικό, διαστάσεις οθόνης κλπ), το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας που επισκέπτεστε, το χρόνος παραμονής σας σε κάθε σελίδα μας χωριστά τον browser (φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό του υπολογιστή σας. 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και για τους καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς.
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα σας ζητήσουμε να μας τα παρέχετε είτε σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας είτε για να αγοράσετε προϊόντα ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα-την ταυτότητα σας. 
Έτσι η ιστοσελίδα μας συλλέγει 1. Τα στοιχεία του πελάτη 2. Τα στοιχεία που δίνονται προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία και τα στοιχεία που δίνονται κατά την σύνδεση του χρήστη μέσω άλλης πλατφόρμας. Για να παραγγείλετε προϊόντα από την ιστοσελίδα μας θα σας ζητηθεί να μας δώσετε, το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση σας, τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας . Μπορούν επίσης να ζητηθούν στοιχεία τιμολόγησης όπως ΑΦΜ. Η συλλογή των εν λόγω πληροφοριών είναι αναγκαία, προκειμένου να εξακριβώσουμε την ταυτότητα σας, για να επικοινωνούμε μαζί σας και να εκδίδουμε τα αντίστοιχα παραστατικά.
Συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας , όπου μας παρέχετε το όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, email, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κατά την εγγραφή σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή τηλεφωνική επικοινωνία, όταν σχολιάζετε την ιστοσελίδα μας ως πελάτης.
Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους συναινούν και αποδέχονται την επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας μας. Η ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα όσο καιρό έχετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, ενώ τα προσωπικά δεδομένα σας που αφορούν αγορές προϊόντων, τα διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Σε περίπτωση παραγγελίας θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα για πέντε χρόνια ώστε να συμμορφωθούμε με τις νομικές και συμβατικές υποχρεώσεις μας, ενώ αν η παραγγελία περιλάμβανε εγγύηση, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της εγγύησης. Σε κάθε περίπτωση αδράνειάς του λογαριασμού και μη συναλλαγής σας με το κατάστημά μας διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, η δε εκκαθάριση θα γίνεται κάθε Δεκέμβριο ανεξάρτητα από την ημερομηνία συλλογής των προσωπικών δεδομένων του πελάτη.
Η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει γνωστή την ηλεκτρονική διεύθυνση σας ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας σε τρίτους, παρά μόνο μετά από ρητή συναίνεση σας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον GDPR. Η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για άλλους σκοπούς πέραν από αυτούς που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σεβόμαστε την ατομικότητα σας και τις επιλογές σας και έτσι δηλώνουμε ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβούμε σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, δεν θα μεταβιβάσουμε προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς. Εξάλλου ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τα προσωπικά σας στοιχεία. Η υποβολή των στοιχείων σας για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας επέχει θέσει υπευθύνου δηλώσεως και οποιαδήποτε ψευδής δήλωση επισύρει τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις. Ανήλικοι χρήστες του ιστότοπου μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη ρητή συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Να σημειωθεί ότι όταν προβαίνετε, είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας στη γνωστοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και του αριθμού κινητού σας τηλεφώνου, ή οποιαδήποτε άλλου προσωπικού σας δεδομένο, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς.

Να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύονται στοιχεία πιστωτικής κάρτας αφού η εκκαθάριση της συναλλαγής σας γίνεται με μέθοδο ανακατεύθυνσης στο ασφαλές δικτυακό περιβάλλον της ALPHA BANK

Ο υπεύθυνος της επεξεργασίας και της προστασίας των δεδομένων σας είναι ο Ρουσσάκης Μανώλης, τηλέφωνο επικοινωνίας 2810233355 και email επικοινωνίας dpo@waterpurity.gr.
Ρητά συμφωνείται ότι οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και εν γένει εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο και σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ. Συμφωνείται επίσης ρητά ότι τυχόν αναφυόμενες διαφορές που προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.
Ενημερώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από τον ιστότοπό μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει, στο +30 2106460284, +30 2106460784 ή με email στο info@eccgreece.gr. με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας
Υποχρεώσεις χρήστη ιστοσελίδας:
Υποχρεούστε να μην χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα για την διενέργεια παράνομων πράξεων ή ενεργειών που παραβιάζουν την νομοθεσία και συγκεκριμένα τον Ποινικό Κώδικα, Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, την Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, τη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
Να μην παραβιάζετε οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
Να μας παρέχετε αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας.
Να μας παρέχετε αληθή στοιχεία πληρωμής και παράδοσης για τις παραγγελίες που κάνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Να κρατάτε μυστικό το username-αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας-password (username, password) ενώ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού σας οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα με email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση support@waterpurity.gr. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος σας αν δεν γνωρίζουμε τίποτα από εσάς.
Δικαιώματα χρήστη ιστοσελίδας: 
Όποιος χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας δικαιούται να έχει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα δηλαδή μπορεί να ενημερωθείτε από εμάς για το εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, το είδος των δεδομένων που διατηρούμε, ποιοι έχουν πρόσβαση, πόσο διάστημα τα κρατάμε αποθηκευμένα, όπως και για τα υπόλοιπα δικαιώματα σας όπως διαγραφή, διόρθωση των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας όπως επίσης και δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τα άρθρα 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR). Σας γνωστοποιούμε ότι υπάρχει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , οδός Κηφισίας 1-3 Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600 και email contact@dpa.gr, όπου μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία. 
Αν υφίσταται λάθος στα δεδομένα μπορείτε να τα διορθώσετε, όπως επίσης μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας αν δεν είναι απαραίτητα ή αν θέλετε να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας, όπως επίσης και να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία δεδομένων σας.
Επίσης μπορείτε ζητήσετε τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR) των προσωπικών σας δεδομένων, ή να ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε διαφορετικό υπεύθυνο επεξεργασίας.
Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή με ενημέρωση μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - email σε εμάς ή στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (σύμφωνα με το άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και το άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).
Συμπερασματικά έχετε δικαίωμα στην ενημέρωση, δικαίωμα στην πρόσβαση και διόρθωσή των προσωπικών σας δεδομένων, δικαίωμα στη διαγραφή τους, δικαίωμα στον περιορισμό επεξεργασίας τους, δικαίωμα στην ανάκληση συναίνεσης, δικαίωμα στη φορητότητα.
Υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συναίνεσης σας να σας στέλνουμε μηνύματα-ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) τροποποιώντας τις επιλογές σας σαν χρήστης ενώ μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@waterpurity.gr.
Να σημειωθεί ότι δεν αποστέλλουμε ανεπιθύμητα εμπορικά μηνύματα (spam) και δεν επιτρέπουμε τα email που αποστέλλονται από και προς τον ιστότοπο μας να περιέχουν ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα μας, να μην συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, να χρησιμοποιούνται μη έγκυρα ονόματα χώρου, ή επικεφαλίδες, ή να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους παραπλάνησης. 
Δεν επιτρέπεται από τους χρήστες της ιστοσελίδας η συλλογή ηλεκτρονικών διευθύνσεων ή προσωπικών στοιχείων καθώς επίσης και κάθε αθέμιτη και παράνομη χρήση των υπηρεσιών μας ενώ μπορούμε ανά πάσα στιγμή που αντιληφθούμε ότι κάποιος προσπαθεί να βλάψει τον ιστότοπο, απενεργοποιήσει ή παρεμποδίζει τις υπηρεσίες μας, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μπλοκάρουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια διεύθυνση ΙΡ.
Ενημερώνουμε ότι θα διαγράψουμε οποιοδήποτε λογαριασμό παραβιάζει την παρούσα πολιτική, ενώ δεν μπορείτε να αποστέλλετε email μέσω του δικτυακού τόπου μας σε τρίτους. 
Αποτελεί ύψιστη υποχρέωση μας να διαφυλάσσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Έτσι σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS, το οποίο κρυπτογραφεί τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής κάρτας έτσι ώστε να μην αποκρυπτογραφούνται ή αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους στο INTERNET και έτσι διασφαλίζουμε με κάθε τρόπο ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές. 
Ο χρήστης που έχει λογαριασμό χρησιμοποιεί το username και τον κωδικό του password. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας password όποτε θέλετε και είστε ο μόνος που τον γνωρίζετε και έχετε την ευθύνη να τον κρατάτε μυστικό από τρίτους.

 

10. Πολιτική Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε πληροφορίες και για να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες καθώς και για να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό περιεχόμενο σχετικά με τα ενδιαφέροντα σας. Τα cookies είναι αναγκαία για να λειτουργεί σωστά η ιστοσελίδα μας. Τα Cookies είναι ένα μικρό κομμάτι κειμένου που αποστέλλεται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του πελάτη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύεται στον υπολογιστή του πελάτη. Τα cookies διευκολύνουν την ιστοσελίδα μας να απομνημονεύει πληροφορίες όσον αφορά την ασφαλή αναζήτηση, για να υπολογίσουμε τον αριθμό των επισκεπτών σε μια σελίδα, για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας κατά τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας και εν γένει για να διευκολύνουμε την επίσκεψη σας. Δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή σας ή στα αρχεία σας. Τα cookies απλά καθιστούν την πλοήγηση σας ευκολότερη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις σας. Τα cookies της ιστοσελίδας μας δεν περιέχουν προσδιορίσιμες προσωπικά πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας ώστε να τα αποτρέπει.

Επισκεφτείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες ανάλογα τον browser που χρησιμοποιείτε προκειμένου να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε την χρήση cookies: 
Chrome http://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/delte-cookies-remove-info-websites-stored
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy
Internet explorer http://support.microsodt.com/kb/278835

Σας ενημερώνουμε ότι τα cookies συλλέγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας όπως τη διεύθυνση ip σας, τον τύπο του προγράμματος της περιήγησης σας, τις προτιμήσεις σας για αγορές. Η ιστοσελίδα μας περιέχει τα απολύτως απαραίτητα cookies προκειμένου να θυμάται τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στο καλάθι αγορών σας, τα cookies που συλλέγουν ανώνυμα πληροφορίες αναφορικά με το πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, τα οποία και συλλέγονται προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας της ιστοσελίδας, cookies που συλλέγουν πληροφορίες από τις οποίες δεν μπορεί να ταχτοποιηθεί ο χρήστης, όπως η γλώσσα και οι παράμετροι έρευνας του προϊόντος, cookies που συλλέγουν πληροφορίες αναφορικά με τα ενδιαφέροντα του χρήστη, ενώ μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ώστε να εμποδίσετε την αποθήκευση cookies στον υπολογιστή σας χωρίς την συναίνεση σας.